Felhasználási feltételek

 

Ennek az oldalnak az igénybevételéhez, és a szolgáltatásainak használatához el kell fogadnod a következő felhasználási feltételeket:

 

1. Nem használhatod arra az oldalt, hogy jogvédett hanganyagokat, vagy bármilyen egyéb jogszabályba ütköző hangot letölts.

2. Nem használhatod ki ezt az oldalt arra, hogy engedély nélkül egy harmadik weboldalt készíts. Amely weboldalak mégis (engedély nélkül) ezzel a céllal hoztak létre, fentartjuk magunknak a jogot, hogy kizárjuk a szolgáltatásunkból!

3. Az oldal használatba vételével elfogadod, hogy számítógépeden harmadik felek (Google AdSense vagy Etarget) cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak az aktuálisan használt böngésződön keresztül vagy webes letapogatás segítségével adatokat gyűjthetnek a hirdetések webhelyén (értsd: vidtomp3.info) való megjelenítésének következményeként.

4. Továbbá az oldal használatba vételével elfogadod és tudomásul veszed, hogy a hanganyag letöltése nem a vidtomp3.info webhelyen keresztül történik, hanem a vidtomp3.com-ra való átirányítás után az átirányított webhelyen keresztül, mivel A vidtomp3.info webhely csupán az eredeti weboldal (vidtomp3.com), Magyar felhasználói számára való érthetővé és ezáltal használhatóvá tételében segíti a Magyar közösséget.

5. A fentebb megfogalmazott felhasználási feltételek, csupán csak az első két pontja származik az eredeti webhely Felhasználási Feltételeiből, a további pontok csupán a vidtomp3.info kiegészítései ami csak a jelenlegi webhelyet érinti. Kérlek vedd figyelembe, hogy az első két pont -illetve az egész webhely- nem minősül hivatalos fordításnak, ezért felelőséget nem tudunk érte vállalni. Az oldalt kizárólag a saját felelőségedre és az eredeti weboldal szabályzatának pontos ismeretében használhatod.

 

 

Azok a videós oldalak ahol jelenleg támogatva van a letöltés: YouTube, MegaVideo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Myspace, Break, iFilm, Google Video, Bolt, ClipJunkie, ClipShack, CollegeHumor, FunnyJunk, Glumbert, GoFish, Grouper, Hallpass, MilkandCookies, Putfile, SantaBanta, Sharkle, Shoutfile, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos... és hamarosan még több is!

Ez az oldal nincs kapcsolatban a myspace-el, youtubbal vagy akármelyik más oldallal. Ez az eszköz úgy lett megtervezve, hogy használatában megfeleljen a különböző oldalak felhasználási feltételeinek, illetve a helyi és nemzetközi szerzői jogoknak. Nem támogatjuk a kalózkodást. Csak szerzői joggal nem védett hangrészleteket tölthetsz le.


© Copyright 2007 . Minden jog fenntartva.
Andrew Storey.
PAD# 2007-10526tySmND-1006
Hírdess az oldalon! | Felhasználási feltételek