Gy.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

 

Biztos vagyok benne, hogy van néhány olyan kérdésed amire szeretnéd tudni a választ. Megpróbáltuk ezeket összeírni Neked:

Miért BÉTA?

Ez egy átlagos tesz oldal, illetve teszt verzió. A béta nem a végleges verziója a weboldalnak, de ezzel lehet kiszűrni a hibákat.
Ennek eredménye képen esetleg kaphatsz hiba üzeneteket vagy mp3 fájlod nem működik rendesen. Igyekszünk stabilizálni az egész weboldalunkat és új szolgáltatásokkal bővíteni...

A letöltött hanganyagot nem játsza le a Windows Media Player (WMP). Miért?

Ritkán de megeshet, hogy nem működik a letöltött hanganyag a WMP-ben. A hiba okát vizsgáljuk.
Az MP3-ak többsége amit letöltesz az oldallal mindenféle hiba nélkül működni fog!

Megállítom az MP3-t, és mikor a folytatásra kattintok az elejétől kezdi lejátszani a hanganyagot. Miért?

A kérdést megoldottuk.

Letölthetem a kedvenc zenéimet kedvenc előadóimtól a zene piacból?

Nem! Nem támogatjuk a kalózkodást semmilyen formában. A mi szolgáltatásunk csak arra használhatod, hogy a nem jogvédett hanganyagokat tölts le.

A letöltött hanganyag sokkal hosszabb mint a videó alatt lévő. Miért?

A kérdést megoldottuk.

 

Azok a videós oldalak ahol jelenleg támogatva van a letöltés: YouTube, MegaVideo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Myspace, Break, iFilm, Google Video, Bolt, ClipJunkie, ClipShack, CollegeHumor, FunnyJunk, Glumbert, GoFish, Grouper, Hallpass, MilkandCookies, Putfile, SantaBanta, Sharkle, Shoutfile, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos... és hamarosan még több is!

Ez az oldal nincs kapcsolatban a myspace-el, youtubbal vagy akármelyik más oldallal. Ez az eszköz úgy lett megtervezve, hogy használatában megfeleljen a különböző oldalak felhasználási feltételeinek, illetve a helyi és nemzetközi szerzői jogoknak. Nem támogatjuk a kalózkodást. Csak szerzői joggal nem védett hangrészleteket tölthetsz le.

© Copyright 2007 . Minden jog fenntartva.
Andrew Storey.
PAD# 2007-10526tySmND-1006
Hírdess az oldalon! | Felhasználási feltételek