Felhasználási feltételekEnnek az oldalnak az igénybevételével, és a szolgáltatásainak használatával elfogadod a következő felhasználási feltételeket:

1. Nem használhatod arra az oldalt, hogy jogvédett képi és/vagy hanganyagok, vagy bármilyen egyéb jogszabályba ütköző dolgok letöltésére.

2. Nem használhatod ki ezt az oldalt arra, hogy engedély nélkül egy harmadik weboldalt készíts. Amely weboldalak mégis (engedély nélkül) ezzel a céllal hoztak létre, fentartjuk magunknak a jogot, hogy kizárjuk a szolgáltatásunkból!

3. Az oldal használatba vételével elfogadod, hogy számítógépeden harmadik felek (pl.: Google) cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak az aktuálisan használt böngésződön keresztül vagy webes letapogatás segítségével adatokat gyűjthetnek a hirdetések webhelyén (értsd: vidtomp3.info) való megjelenítésének következményeként.

4. Továbbá az oldal használatba vételével elfogadod és tudomásul veszed, hogy a hanganyag letöltése nem a vidtomp3.info webhelyen keresztül történik, hanem a youtube2mp3.cc szolgáltató által vagy a vidtomp3.com-ra való átirányítás után az átirányított webhelyen keresztül. Mivel A vidtomp3.info webhely csupán az eredeti weboldal (vidtomp3.com), Magyar felhasználói számára való érthetővé és ezáltal használhatóvá tételében segíti a Magyar közösséget.

5. A fentebb megfogalmazott felhasználási feltételek, csupán csak az első két pontja származik az eredeti webhely Felhasználási Feltételeiből, a további pontok csupán a vidtomp3.info kiegészítései ami csak a jelenlegi webhelyet érinti. Kérlek vedd figyelembe, hogy az első két pont -illetve az egész webhely- nem minősül hivatalos fordításnak, ezért felelőséget nem tudunk érte vállalni. Az oldalt kizárólag a saját felelőségedre és az eredeti weboldal szabályzatának pontos ismeretében használhatod.

6. A vidtomp3.info a webhely használata közben Monero bányászatra használhatja fel az eszközöd erőforrásait. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, az oldal használata nem engedélyezett.
Hogy tölthetek le zenét, videót?
  1. Másold ki a letöltendő videó címét az oldalról
    pl.: http://www.youtube.com/watch?v=K7y8GC3DW4Y
  2. Másold be a youtube videó címét, bal oldalt a letöltő dobozba
  3. Kattints a "Konvertálás" gombra
  4. Kattints a "Letöltés" gombra. Ezt követően pedig további letöltéshez a "Következő" gombra
  5. Ha hasznosnak találtad az oldalt, kérünk letöltés után kattints rá a "Megosztás" gombra is, ezzel segítve a munkánkat!YouTube to mp3 letöltés | Felhasználási feltételek | Kapcsolat | Médiaajánlat
© Copyright 2008 vidtomp3.info | Minden jog fenntartva.